Sparrantan.se
 

Integritetspolicy för sparrantan

Integritetspolicy för sparrantan.se

sparrantan.se drivs av Innopedia AB. Vi värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig säker när det gäller vår hantering av dina uppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur Innopedia AB behandlar dina personuppgifter när du besöker vår webbplats eller någon av våra sidor i sociala medier. Du får också veta vilka rättigheter du har gentemot oss och hur du kan kontakta oss.

Innopedia AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy.

Hur Innopedia AB behandlar dina personuppgifter

Här förklarar vi hur vi hanterar dina uppgifter när du använder våra tjänster, till exempel när du skriver kommentarer eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. Det framgår också vilka uppgifter vi behandlar om dig som bara besöker vår webbplats eller besöker oss i sociala medier.

Varifrån samlar vi in personuppgifter?

Vi behandlar personuppgifter som du lämnar till oss, till exempel när du skriver en kommentar eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Exempel på uppgifter som vi samlar in från dig är namn och e-postadress.

Vi samlar även in information när du besöker vår webbplats, såsom din IP-adress, webbläsarinställningar och besökshistorik.

Insamlade och lagrade uppgifter används även för analys och statistik i syfte att utveckla, förbättra, underhålla och skydda tjänsten och vår servermiljö.

Läs mer om hur Google använder information från vår sida: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Förutom de uppgifter du lämnar till oss eller som genereras när du använder vår tjänst samlar vi inte in några uppgifter från tredje part.

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

Vi delar inte personuppgifter med andra företag. Det har vi aldrig gjort.

Men våra leverantörer av besöksstatistik samlar in IP-adresser och webbläsarinställningar m.m. Dessa uppgifter är anonymiserade och/eller lagras och används på ett anonymiserat sätt utan att kopplas direkt till dig som person. Även våra annonsleverantörer samlar in viss information som t.ex. IP-adress och webbläsarinställningar för att kunna visa relevanta annonser.

Dina rättigheter enligt GDPR

Så gör du för att utnyttja en rättighet

Om du vill utnyttja någon av dina rättigheter ovan ska du i första hand kontakta oss på info@sparrantan.se. Obs! Du måste ange den e-postadress som är kopplad till den användare du vill ha information om och denna måste bekräftas först genom att svara på det mejl vi skickar till dig efter att du kontaktat oss. Du behöver även ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på för att bekräfta din identitet.

Personuppgiftsansvarig och kontaktuppgifter

Det är Innopedia AB som driver och har ansvaret för tjänsten och är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker.

Innopedia AB, info@sparrantan.se

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!