Sparrantan.se
 

Om sparrantan.se

Idag har vi en sajt där du hittar allt du behöver för att känna dig trygg i ditt val av sparkonto. Vi känner till bankernas olika officiella räntor och villkor är. Genom att använda vår sida kan du öka din ränta avsevärt- Vi uppdaterar vår sida löpande och vi är tacksamma om du vill informera oss om något på vår sida är missvisande eller felaktikt. Har vi missat någon aktör som erbjuder sparkonto uppskattar vi om du informerar oss om detta.

Sparrantan.se drivs av Innopedia AB och är en gratistjänst. Det kostar inget för dig som besökare att ta del av vår information eller att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vill du komma i direktkontakt med oss kan du kontakta oss via vårt formulär, lämna ditt telefonnummer i mailet så ringer vi upp.

Vi erbjuder inga sparkonton eller direkt rådgivning, har du frågor rekommenderar vi dig att besöka vårt sparforum.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!