Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Ancoria Insurance

Ancoria Insurance

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Ancoria Insurance

Information om Ancoria Insurance

Erbjuder ej Sparkonto längre!

Ancoria Insurance är ett försäkringsbolag som är verksamt på Cypern. Försäkringsbolaget Ancoria Insurance har erbjudit sparande utomlands till den svenska marknaden i över 20 år. Ancoria Insurance förvaltar pengar åt över 45 000 kunder. Ancoria Insurance erbjuder kundanpassat sparande i utlandet via bland annat fonder, strukturerade produkter och aktiehandel genom skattefördelaktiga kapital- och pensionsförsäkringar. Ancoria Insurance är en guide till smartare sparande.

Alla sparkonton från Ancoria Insurance

Alla sparkonton från Ancoria Insurance Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Ancoria Räntekonto 0.2 % Ingen 2020-05-06
Euroräntekonto 0.2 % Ingen 2020-05-06

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Ancoria Insurance (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-05-06

Villkor hos Ancoria Insurance (Privat)

 • Villkor: Inga
 • Krav: Inga
 • Uttag: Obegränsat
 • Ränta: 0.2% - 0.2%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-10-20

Betyg för Ancoria Insurance

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.73
 • Röster: 97

Ancoria Insurance har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 97 röster.

Kommentarer/omdöme för Ancoria Insurance

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (3)

Gravatar
Ny
Elisabethsäger...

Värdelöst ställe att spara pengar på. Alla deras avgifter gör att det inte blir några pengar kvar på kontot. Dessutom så tar de en uttagsavgift samt en avslutnings avgift.

Gravatar
Ny
Anderssäger...
Stor varningssignal för Ancoria. De har höjt avgifterna något oerhört och tar ut stora uttagsavgifter när du avslutar kontot. Exempel: 10 000 kr sparat så är det 5.5% i årlig förvaltningsavgift + ytterligare courtage avgifter då de bara investerar i sina egna fonder. Därutöver är det 7.5% avgift när du tar ut pengarna. Med andra ord inte mycket kvar...
Gravatar
Ny
Eget ansvar för ekonominsäger...
Bra kundservice. Enkelt utbud. De skickar inget till skatteverket, det sköter jag själv. Rekomenderas. Dålig utveckling på fonderna nu.. men det har väl alla eller?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!