Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Avida Finans

Avida Finans

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Avida Finans

Information om Avida Finans

Du får en hög sparränta från första dagen och första kronan hos Avida Finans, och kontot har heller inga avgifter eller bindningstider. Du kan dygnet runt och året runt logga in för att följa ditt sparande på FlexSpar, och du kan när som helst begära uttag som du normalt har på ditt föranmälda utbetalningskonto bankdagen efter uttaget. FlexSpar är ett enkelt sätt att investera ditt sparkapital och få en bra avkastning, men ändå ha det tillgängligt med kort varsel. För att öppna konto behöver du en giltig e-legitimation (BankID, Nordea, Telia/SEB). Har du ingen e-legitimation så skaffar du den från din bank eller från Telia utan kostnad.

Alla sparkonton från Avida Finans

Alla sparkonton från Avida Finans Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Avidaspar 3.85 % Ingen 2024-04-15

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Avida Finans (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-04-15

Villkor hos Avida Finans (Privat)

 • Villkor: Max 900 000 kr
 • Krav: Max 900 000 kr
 • Uttag: Obegränsat
 • Ränta: 3.85% - 3.85%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-04-15

Betyg för Avida Finans

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.27
 • Röster: 379

Avida Finans har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 379 röster.

Kommentarer/omdöme för Avida Finans

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Ny
Stig Håkanssonsäger...

Bra "bank" med bra inlåningsränta. Har under en längre tid haft dem som sparbank och har bara goda erfarenheter av dem och det de erbjuder. Inga konstigheter att få ut en större summa av mina egna pengar. Likaså väldigt enkelt att sätta in.. Bra ränta och kan bara ge dem beröm...

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!