Sparrantan.se
 

Brickstarter: Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Brickstarter

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Brickstarter

Information om Brickstarter

Brickstarter är plattformen för dig som vill investera i semesterbostäder, men som kanske inte har ett stort startkapital att börja med. Genom Brickstarter är det möjligt att komma igång med så lite som 50 Euro, vilket gör marknaden för semesterboenden tillgänglig för alla som vill investera. Brickstarter ansvarar för att ta fram lämpliga investeringsobjekt - det enda du behöver göra är att välja vilket du vill satsa på.

Vanliga frågor om Brickstarter

Hur fungerar Brickstarter?

Brickstarters affärsidé bygger på att genom crowdfunding erbjuda investeringsobjekt i form av semesterbostäder som privatpersoner kan investera i och så småningom tjäna pengar på. Du börjar med att investera en mindre summa i ett projekt, därefter renoverar Brickstarter objektet och börjar hyra ut det till turister via professionella bokningssajter. Som delägare tjänar du naturligtvis pengar på uthyrningen, men kanske framförallt också när fastigheten så småningom säljs av Brickstarter.

Hur säkert är Brickstarter?

Brickstarter prioriterar transparens och trygghet för sina användare. Samtliga fastighetsobjekt kontrolleras och finansieras alltid först och främst av Brickstarter, för att sedan göras tillgängliga för investeringar från privatpersoner. På så sätt kan du känna dig trygg med att Brickstarter endast erbjuder seriösa och tillförlitliga investeringsobjekt.

Hur kommer jag igång med Brickstarter?

Första steget är att registrera dig kostnadsfritt på https://brickstarter.com/en. Därefter kan du i lugn och ro browsa runt bland de objekt som finns tillgänglig att investera i, hitta ett som känns intressant och satsa en för dig lämplig summa. När objektet fått tillräckligt många investerare, inleds processen med renovering och uthyrning och kort därpå börjar din investering ge avkastning.

Investeringar från Brickstarter

Investeringar från Brickstarter Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Ático Santo Domingo 9.34 % Ingen 2020-06-17
Atico San Isidro 10.24 % Ingen 2020-11-27
Calle Carmen 10.22 % Ingen 2020-11-27

Läs mer om Investeringar från Brickstarter

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Brickstarter (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-11-10

Villkor hos Brickstarter (Privat)

 • Villkor: Minst € 50
 • Krav: Minst € 50
 • Uttag:
 • Ränta: 9.34% - 10.24%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-06-17

Betyg för Brickstarter

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2
 • Röster: 1

Brickstarter har fått betyg 2 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 1 röster.

Kommentarer/omdöme för Brickstarter

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!