Sparrantan.se
 

Bulkestate: Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Bulkestate

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Bulkestate

Information om Bulkestate

Investeringsplattformen Bulkestate startades med en vision om att göra det mer tillgängligt för alla att investera i fastigheter och fastighetsprojekt - utan krav på särskild branschexpertis eller mycket kapital. Bulkestates affärsmodell bygger på s k crowdfunding, vilket gör det möjligt för privatpersoner att satsa pengar på fastigheter, utan att behöva gå in med stora summor pengar. För fastighetsägare innebär det i sin tur att de med hjälp av många mindre investeringar kan samla mycket kapital. Bulkestate gör fastighetsmarknaden smidig, smart och tillgänglig.

Investera i fastigheter med crowdfundin

Vanliga frågor om Bulkestate

Hur kommer man igång med Bulkestate?

Du registrerar dig enkelt via hemsidan https://www.bulkestate.com/en/. När ditt konto väl är aktiverat för du över pengar från ditt bankkonto till ditt kapitalkonto hos Bulkestate, från vilket du sedan kan sätta igång och investera i de projekt du vill.

Hur mycket kan man investera?

Minsta möjliga belopp att investera via Bulkestate är motsvarande 50 Euro. Någon övre investeringsgräns finns inte.

Är Bulkestate säkert att använda?

Plattformen Bulkestate är godkänd och certifierad för finansiell verksamhet i både Estland och EU. Du som användare kan således känna dig trygg med att såväl dina pengar som personuppgifter hanteras på ett säkert och professionellt sätt. Samtliga användarkonton är naturligtvis 100% segregerade.

Kostar det att använda Bulkestate?

Att registrera sig på Bulkestate är helt gratis. Det är också kostnadsfritt att använda sig av de investeringstjänster som finns tillgängliga på sajten, eftersom Bulkestate inte tar ut några transaktionsavgifter. Bra att kolla upp är dock vilka skatteregler som gäller för denna typ av investeringar i just det land där du är bosatt.

Investeringar från Bulkestate

Investeringar från Bulkestate Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Weighted average annual return 14.76 % 1 år 2020-03-14

Läs mer om Investeringar från Bulkestate

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Bulkestate (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-03-14

Villkor hos Bulkestate (Privat)

 • Villkor:
 • Krav:
 • Uttag:
 • Ränta: 14.76% - 14.76%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-10-20

Betyg för Bulkestate

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3
 • Röster: 1

Bulkestate har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 1 röster.

Kommentarer/omdöme för Bulkestate

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!