Information om Consector

Consector

Consector är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning. Bolagets affärsidé är att underlätta låneprocessen för privatpersoner och hjälpa dem att hitta bäst ränta på bolån men även för privatlån, billån och kreditkort. Hos bolaget kan du även ansöka om att samla ihop befintliga lån. Consector jämför bolån och privatlån helt kostnadsfritt åt sina kunder. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för alla som vill byta bolån eller strävar efter att få ett nytt bolån.

Consector utför en finansiell analys för varje kund. Tanken är att skapa en individuell profil grundad på kundens behov och återbetalningsförmåga. Därefter väljer bolaget ett antal olika banker som får delta i en upphandling. Arbetsprocessen säkerställer att rätt kund får ett erbjudande av en passande bank, något som ökar möjligheten till en långsiktig relation parter emellan.

Consector är ett privatägt bolag. Pontus Holgersson och Jonas Ryberg är majoritetsägare, båda med en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen.

Alla Bolån från Consector med aktuella listräntor

Bolån till låg ränta? Consector förhandlar bästa räntan åt dig. Max belåna 85 % av bostadens marknadsvärde

Bolån från Consector Bolåneränta Bindningstid Senast uppdaterad av bank Senast kontrollerad av oss
Ränta från 1.09 % 3 mån Ej angivet av bank 2019-11-04
Se Bolån från alla banker, välj tidsperiod

Listningen av aktuella boräntor är en ny tjänst på sparrantan.se och är därför under uppbyggnad. Vi tar gärna emot tips för hur vi kan förbättra vår tjänst samt rättelser om något är fel. Skicka gärna ett mail till info@sparrantan.se så återkommer vi!


Ansök om Bolån »

Kommentarer/omdöme för Consector

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!