Sparrantan.se
 

Estateguru co: Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Estateguru co

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Estateguru co

Information om Estateguru co

Estateguru.co är en digital plattform som gör det möjligt för även privatpersoner att göra investeringar på fastighetsmarknaden. Fastighetsbranschen har tills inte alltför länge sedan varit en relativt sluten marknad, exklusivt förbehållen banker, företag och personer med stora kapitaltillgångar. Estateguru.co brinner för att göra investeringar i fatsigheter mer tillgängliga, transparenta och förmånliga för alla - utan krav på stora tillgångar eller särskild insyn i fastighetsbranschen.

Vanliga frågor om Estateguru co

Hur fungerar Estateguru.co?

Estateguru.co arbetar med s k crowdfunding, vilket innebär att stora fastighetsprojekt kan finansieras med hjälp av små summor från många investerare. Estateguru.co sammanför investerare som önskar ta sig in på fastighetsmarknaden, med fastighetsägare som söker kapital till sina projekt. Via Estateguru.co ges möjligheten att investera med ett så litet startbelopp som endast €50.

Hur säkert är Estateguru.co?

Som Europas ledande aktör inom marknaden för kortsiktiga lån baserade på fastighetsinvesteringar, anses Estateguru.co vara en trygg plattform att använda. Dessutom är fastighetsmarknaden en av världens mest värdestabila marknader att investera i, med en ständigt hög efterfrågan och låg känslighet för inflation.

Hur kommer man igång?

Att registrera sig på Estateguru.co är enkelt - oavsett om du är en framtida investerare eller en fastighetsägare med intressanta investeringsobjekt. Du skapar ett konto och legitimerar din identitet, överför ett minimibelopp på €50 till din virtuella plånbok och kan sedan påbörja dina affärer. Registreringen går snabbt och är kostnadsfri.

Varför investera via Estateguru.co?

Estateguru.co erbjuder investeringsmöjligheter som många gånger möjliggör både snabb och hög avkastning. Det är enkelt att komma igång, användarvänligt och roligt.

Investeringar från Estateguru co

Investeringar från Estateguru co Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Genomsnittsränta 11.57 % 1 år 2020-11-27

Läs mer om Investeringar från Estateguru co

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Estateguru co (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2021-02-01

Villkor hos Estateguru co (Privat)

 • Villkor: minst €50 & 18 år
 • Krav: minst €50 & 18 år
 • Uttag:
 • Ränta: 11.5% - 11.5%
 • Bindningstid: 12 -36 mån
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2021-02-01

Betyg för Estateguru co

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 4.25
 • Röster: 4

Estateguru co har fått betyg 4 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 4 röster.

Kommentarer/omdöme för Estateguru co

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!