Sparrantan.se
 

Finbee: Investera i P2P lån/investera i privatlån

Finbee

Investera i P2p»

Sparkonton från Finbee

Information om Finbee

Finbee är en av Europas största aktörer inom branschen för alternativa lån- och investeringsformer. Plattformen erbjuder möjligheten att både låna och investera genom s k peer to peer-lån, vilket innebär att privatpersoner kan fungera som långivare åt andra och utnyttja det som en investeringsform. Med Finbees peer to peer-lån lånar och investerar du säkert, till bra villkor och utan en massa dolda avgifter.

Vanliga frågor om Finbee

Vilka villkor gäller för att få låna genom Finbee?

Finbee tillämpar en del grundläggande kriterier som måste uppfyllas för att man ska bli godkänd som låntagare. Utöver det görs också en individuell bedömning utifrån just din ekonomiska situation. Gemensamt för alla är dock att man måste vara minst 18 år gammal samt ha en fast arbetsinkomst. På https://www.finbee.lt/en/ kan du läsa mer om vilka villkor som gäller för att få låna via Finbee.

Hur säkert är det att använda Finbee?

Finbee är en professionell, säker och trygg plattform för såväl låntagare som investerare. Däremot ska man som långivare vara medveten om att peer to peer-lån, liksom alla finansiella investeringar, alltid innebär ett visst risktagande. Lånen sker utan krav på säkerhet, och du som investerare omfattas inte av någon insättnings- eller investeringsgaranti.

Hur kommer man igång?

Att registrera sig på Finbee går snabbt och smidigt, oavsett om du vill använda tjänsten som låntagare eller långivare. Efter slutförd registrering kan du antingen ansöka om ett lån, eller ansluta dig som investerare - med ett så lågt startkapital som 5 Euro. Det kostar ingenting att signa upp sig och tjänsten är mycket enkel att använda.

Investeringar från Finbee

Investeringar från Finbee Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Peer-to-peer lending for modern investors. 18.5 % 1 år 2020-03-14

Läs mer om Investeringar från Finbee

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Finbee (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-03-14

Villkor hos Finbee (Privat)

 • Villkor:
 • Krav:
 • Uttag:
 • Ränta: 18.5% - 18.5%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-10-20

Betyg för Finbee

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.5
 • Röster: 2

Finbee har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 2 röster.

Kommentarer/omdöme för Finbee

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!