Sparkonto & Sparränta från ICA Banken

ICA Banken

Sparkonton från ICA Banken

Information om ICA Banken

ICA Banken har ett konto som erbjuder dig sparränta från första kronan du sätter in. För att kunna sätta in pengar hos ICA Banken måste du ansöka om ett av deras kort. Sen kan du sköta ditt konto antingen via Internetbanken eller din telefon. Vill du ta ut eller sätta in kontanter kan du göra det i din ICA butik. Oavsett vilket av deras kort som du väljer har du samma ränta på de pengar som du sätter in. Räntan på kontot är rörlig och du har rätt att både ta ut och sätta in pengar på sparkontot så ofta som du själv vill.

ICA Banken strävar efter att erbjuda sina kunder en bra ränta, tydliga villkor och låga avgifter. Affärsidén är att göra det enklare för ICA:s kunder och öka kundernas lojalitet till ICA samt minska transaktionskostnaderna när kunderna använder andra bank- och kreditkort.

Alla sparkonton från ICA Banken

Sparkonton från ICA Banken Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Bankkonto 0 % Ingen 2018-12-13
Sparkonto 0.1 % Ingen 2018-12-13
Sparkonto för barn 0.1 % Ingen 2018-12-13
ICA Kort-konto 0 % Ingen 2018-12-13

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


Utveckling för ränta på sparkonto hos ICA Banken (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2018-12-13

Villkor för sparkonto hos ICA Banken (Privat)

 • Villkor: ?
 • Krav: ?
 • Uttag: Fria Uttag
 • Ränta: 0% - 0.1%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2018-12-13

Betyg för ICA Banken

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.95
 • Röster: 170

ICA Banken har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 170 röster.

Kommentarer för ICA Banken

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!