Sparkonto & Sparränta från KronSpar

KronSpar

Sparkonton från KronSpar

Information om KronSpar

KronSpar AB är ett finansiellt bolag som har som mål att göra det enkelt och lönsamt för dig att komma igång med ditt sparande och få högre ränta på dina pengar. Bolaget är registrerat hos Finansinspektionen. Du som öppnar ett konto hos KronSpar kan välja mellan ett vanligt sparkonto utan bindningstid och fasträntekonton med högre räntor samt varierande bindningstider.

För att få bli kund hos KronSpar måste du uppfylla följande villkor:

 • Du måste ha fyllt 18
 • Du måste ha ett konto i en annan svensk bank
 • Du måste inneha ett BankID
 • För att öppna ett konto hos KronSpar behöver du endast gå in på deras hemsida och klicka på "Öppna konto". Där använder du ditt BankID för att legitimera dig, och fyller i formuläret med dina uppgifter. KronSpars aktivitet är helt digitaliserad, vilket gör att de kan erbjuda en högre sparränta än vanliga banker. Du som öppnar ett fasträntekonto kan välja en bindningstid från 90 dagar till 3 år. Under denna tid kommer du inte att kunna göra några uttag utan att betala en avgift. Öppnar du däremot ett vanligt sparkonto, kan du ta ut pengar när som helst. Räntan är rörlig och betalas varje månad. Med ett vanligt sparkonto kan du spara upp till 50 000 SEK, medan ett fasträntekonto ger företag möjlighet att spara upp till 1 000 000 SEK. Pengarna omfattas inte av insättningsgarantin, dock har bolaget Creditsafe (som kontrollerar finansiella verksamheter) gett KronSpar högsta kreditvärdighet.

  Alla sparkonton från KronSpar

  Sparkonton från KronSpar Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
  Sparkonto fria uttag 4.04 % Ingen 2018-11-15

  * senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


  Utveckling för ränta på sparkonto hos KronSpar (Privat)

  Räntan senast uppdaterad: 2018-11-15

  Villkor för sparkonto hos KronSpar (Privat)

  • Villkor: Du måste ha fyllt 18, konto i en annan svensk bank, BankID
  • Krav: Du måste ha fyllt 18, konto i en annan svensk bank, BankID
  • Uttag:
  • Ränta: 4.04% - 4.04%
  • Bindningstid:
  • Statlig insättningsgaranti: Nej
  • Sparränta senast kontrollerad: 2019-04-22

  Betyg för KronSpar

  • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
   Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
  •  
  • Betyg: 3.53
  • Röster: 32

  KronSpar har fått betyg 4 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 32 röster.

  Kommentarer/omdöme för KronSpar

  Få uppdaterade räntor till din epost!

  Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

  Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


  Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

  Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


  * Det är givetvis gratis!

  Kontakta Oss

  Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

  Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.  * Det är givetvis gratis!