Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Lån och Spar

Lån och Spar

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Lån och Spar

Information om Lån och Spar

Lån och spar är en bank som startade i Danmark redan år 1880. År 2006 har den även etablerat sig på svensk mark via Sparbanken Öresund AB bland annat under namnet Villabanken. Samarbetet tog slut år 2015 då Lån och Spar tog över Sparbanken Öresunds verksamhet och på så sätt är Lån och Spar nu en ny aktör på bankmarknaden här i Sverige. Banken satsar främst på medlemmar i svenska fackföreningar och organisationer som sina kunder men välkomnar alla privatpersoner. Enligt Lån och Spars hemsida samarbetar de i dagsläget med Hyresgästföreningen och Villaägarnas Riksförbund. Är du medlem i någon av dessa så erbjuder Lån och Spar förmånliga banktjänster för dig men välkomnar dig även som kund om du inte är medlem hos dem. Vill du öppna ett sparkonto i denna bank så får du:

 • Insättningsgaranti
 • Inget krav på att binda pengarna
 • Ingen uttagsavgift

Att spara pengar är ett bra sätt att investera i framtiden. På så sätt kan man också förebygga för onödiga framtida lån. Att spara på ett sätt där du inte binder pengarna och det inte kostar att att ta ut dem är extra bra för dig med en tajt budget. Se till att investera i din framtid på det sättet som passar din situation bäst och ändå få en bra ränta. Använd därför gärna vår lista över banker på sparrantan.se för att hitta en bank som passar bäst för din levnadssituation och ändå har en bra sparränta.

Alla sparkonton från Lån och Spar

Alla sparkonton från Lån och Spar Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Sparkonto 0.25 % Ingen 2024-07-23
Sparkonto Medlem, upp till 25000 kr 1 % Ingen 2024-07-23
Sparkonto Medlem, upp till 25000 kr 1 % Ingen 2024-07-23

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Lån och Spar (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos Lån och Spar (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag:
 • Ränta: 0.25% - 1%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för Lån och Spar

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.38
 • Röster: 56

Lån och Spar har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 56 röster.

Kommentarer/omdöme för Lån och Spar

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (3)

Gravatar
Ny
Vger Starsäger...

Kräver att du har lån eller kreditkort hos dem för att få 1%!

Gravatar
Ny
Mirko Pavlovicsäger...

Hej

Jag vill öppna konto

Gravatar
Ny
Mirko Pavlovicsäger...

Vill spara

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!