Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Lantmännen Finans

Lantmännen Finans

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Lantmännen Finans

Information om Lantmännen Finans

Hos Lantmännen kan du skaffa ett så kallat kapitalkonto. Det passar dig som vill ha ett säkert och förmånligt sparande. Kapitalkontot är öppet för alla intresserade och det krävs inte en viss summa för att du ska ges möjlighet att öppna ett konto hos Lantmännen. Startar du ett kapitalkonto hos Lantmännen Finans har du obegränsat antal uttag på de pengar som du sätter in. Det tillkommer inga avgifter på kapitalkontot.

Lantmännen är en koncern inom livsmedel, energi och lantbruk. Koncernen ägs av 40 000 svenska lantbrukare och är verksam i 19 länder. Som utgångspunkt i sitt arbete har Lantmännen åkermarken och dess möjligheter. Inom koncernen finns många verksamheter som alla har en stark anknytning till lantbrukarna och deras behov.

Alla sparkonton från Lantmännen Finans

Alla sparkonton från Lantmännen Finans Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
E-kapitalkonto 2.9 % Ingen 2023-06-06
Kapitalkonto 3.1 % Ingen 2023-06-06

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Lantmännen Finans (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2023-06-06

Villkor hos Lantmännen Finans (Privat)

 • Villkor: ?
 • Krav: ?
 • Uttag: Fria Uttag
 • Ränta: 2.9% - 3.1%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2023-06-06

Betyg för Lantmännen Finans

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.56
 • Röster: 237

Lantmännen Finans har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 237 röster.

Kommentarer/omdöme för Lantmännen Finans

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!