Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Lea bank

Lea bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Information om Lea bank

Lea Bank förenar modern bankteknik och partnerskap för att skapa innovativa produkter. Med digitala låneprocesser och användarvänliga lösningar har banken etablerat sig som en ledande aktör på den nordiska marknaden inom sparprodukter och lån.

Lea Bank grundades 2016 genom en fusion mellan BRAbank och Easybank. Sedan dess har banken expanderat till Finland, Sverige, och via Raisin även till Tyskland, Spanien, Österrike och Frankrike. Med närmare 70 000 kunder inom lån, sparande och insättning och noterad på Euronext Growth Oslo, fortsätter Lea Bank att växa och utvecklas.

Lea Bank erbjuder ett urval av produkter som privatlån, samlingslån av lån och sparkonton. Banken värnar om sina kunders rättigheter och intressen, och följer strikta riktlinjer när det kommer till marknadsföring av lån. De riktar sig till en vuxen demografi med en minimiåldersgräns för lån på 23 år.

Alla sparkonton från Lea bank

Alla sparkonton från Lea bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Lea Sparkonto 4.3 % Ingen 2024-07-23

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Lea bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos Lea bank (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag:
 • Ränta: 4.3% - 4.3%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för Lea bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.23
 • Röster: 30

Lea bank har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 30 röster.

Kommentarer/omdöme för Lea bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Ny
Bertil Månssonsäger...

Häftig ränta!

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!