Sparrantan.se
 

Information om Lunar

Lunar är ett företag som erbjuder sparkonton för privatpersoner.

Lunar sparkonto erbjuder höga räntor på dina pengar och ger också möjlighet till automatiska insättningar och budgetverktyg för att hjälpa kunderna att hålla koll på dina besparingar. Kontot kan öppnas online och är tillgängligt för alla personer som har ett svenskt personnummer. Lunar sparkonto är helt kostnadsfritt och sättet att göra insättningar och uttag är enkelt. Det finns inga avgifter eller dolda kostnader för att ha ett Lunar sparkonto.

Alla sparkonton från Lunar

Alla sparkonton från Lunar Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Lunar Sparkonto 3.75 % Ingen 2024-04-15

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Lunar (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-04-15

Villkor hos Lunar (Privat)

 • Villkor: Max 100 000 EURO i SEK
 • Krav: Max 100 000 EURO i SEK
 • Uttag:
 • Ränta: 3.75% - 3.75%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-04-15

Betyg för Lunar

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.29
 • Röster: 7

Lunar har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 7 röster.

Kommentarer/omdöme för Lunar

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!