Sparrantan.se
 

Lysa: Investera i Fondrobot/automatiskt sparande

Lysa

Investera i Fondrobott»

Sparkonton från Lysa

Information om Lysa

Lysa är en digital portföljförvaltningstjänst - en så kallad fondrobot - som skapats för att göra det lätt för dig att investera rätt. Att spara i fonder har länge varit ett avskräckande begrepp för den oerfarne - men med digitaliseringen av världsmarknaden är det nu enklare än någonsin att börja spara för framtiden.

Lysa - alternativ till Avanza & NordNet

Att investera i fonder är en form av alternativt sparande. Fondroboten Lysa hjälper nybörjaren att komma igång: efter att ha svarat på några frågor om din privatekonomi och förväntningar, får du ett investeringsförslag som visar den ungefärliga avkastningen du kommer att få inom 5, 10 eller 20 års sparande. Lysa sköter även dina placeringar automatiskt, vilket låter dig slippa placeringsångesten och öka chansen att dina pengar kommer in på de lönsammaste fonderna. Du behöver inte tänka på sparandet, och du betalar endast en minimal avgift till din fondförvaltare.

Fondroboten Lysa: Fördelar och nackdelar

På jakt efter den bästa fondroboten funderar du säkert på vilka för- och nackdelar detta system för med sig. En kort genomgång kan hjälpa dig bestämma:

 • Fondroboten tar bort känslofaktorn. Du förhindras från att fatta förhastade beslut på grund av oro över världstrenderna. Lysas strategi är att efterlikna världsmarknaden genom att ha en god spridning av ränte- och obligationsfonder.
 • Det är en automatiserad process: Du kan inte få personlig rådgivning. Datorn känner inte heller av omvärldsfaktorer som inte kan skrivas ned i ettor och nollor.

Kom alltid ihåg: Det bästa sparandet är det som faktiskt händer. Kontakta Lysa och få reda på hur just du kan förbättra din privatekonomi idag!

Investeringar från Lysa

Investeringar från Lysa Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
i år 8.25 % Ingen 2021-05-16
1 vecka 0 % Ingen 2021-05-16
Foner & Aktier 1 mån 1.75 % 1 mån 2021-05-16
3 mån. 2.4 % 3 mån 2021-05-16
1 år 21.46 % 1 år 2021-05-16
5 år 64.74 % 5 år 2021-05-16
15 år 194.57 % 15 år 2021-05-16

Läs mer om Investeringar från Lysa

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Lysa (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2021-05-16

Villkor hos Lysa (Privat)

 • Villkor:
 • Krav:
 • Uttag:
 • Ränta: 0% - 194.57%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2021-05-16

Betyg för Lysa

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 1
 • Röster: 1

Lysa har fått betyg 5 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 1 röster.

Kommentarer/omdöme för Lysa

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Ny
Gandalfsäger...

Bästa sättet att sprida riskerna med att spara utan att själv behöva hålla stenkoll! SÅ kul att de finns!

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!