Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Med Mera Bank - COOP

Med Mera Bank - COOP

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Med Mera Bank - COOP

Information om Med Mera Bank - COOP

Mera Bank bildades 1/1 2015 och kommer från KF:s konsumentförening kan du gå med i KF Sparkassa. KF Sparkassa grundandes 1908 och är en viktig del av konsumentkooperationens verksamhet som bedrivs av Kooperativa Förbundet. Du som sparar pengar hos KF Sparkassa erbjuds en attraktiv ränta på de pengar du sparar, du har dessutom fria uttag på dina insatta medel. Väljer du att spara pengar hos KF är du med och stödjer den svenska konsumentkooperationen och deras värderingar. Sparar du med KF Sparkass kan du göra insättningar och uttag från ditt konto under butikstid på de sparkasseavdelningar som finns på KF:s stormarknader, varuhus och i vissa av deras butiker.

Det kan vara värt att tänka på att KF Sparkassa inte täcks av statens insättningsgaranti, vilket innebär att dina insatta pengar inte är skyddade vid till exempel en konkurs.

Alla sparkonton från Med Mera Bank - COOP

Alla sparkonton från Med Mera Bank - COOP Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Sparkonto 3.6 % Ingen 2024-07-23

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Med Mera Bank - COOP (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos Med Mera Bank - COOP (Privat)

 • Villkor: ?
 • Krav: ?
 • Uttag: Inga Uttag - Fria Uttag
 • Ränta: 3.6% - 3.6%
 • Bindningstid: Ingen -5 år
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för Med Mera Bank - COOP

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.31
 • Röster: 272

Med Mera Bank - COOP har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 272 röster.

Kommentarer/omdöme för Med Mera Bank - COOP

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (6)

Gravatar
Ny
Stig Edlundsäger...

Hur öppnar jag ett sparkonto hos er?

Gravatar
Ny
Björnsäger...

Informationen om Med Mera Bank är märklig! Första meningen behöver rättas till. "Mera(!) Bank bildades 1/1 2015 och kommer från KFs konsumentförening kan du gå med i KF Sparkassa"?? Resterande information handlar om KF Sparkassa och avslutas med att statens insättningsgaranti inte gäller för den. Men informationen skall enligt rubriken handla om Med Mera Bank och för den gäller väl insättningsgarantin? Undrar om ni inte missat kunder pga denna text?

Gravatar
Ny
Christersäger...

Bra ränta. Enkla transaktioner.

Gravatar
Ny
E-M Lundqvistsäger...

Finns uttagsmöjlighet på Wieselgrensplatsen?

Gravatar
Ny
Björn Zätasäger...
det är fortfarande rätt bökigt att logga in på sitt eget konto via tele svar !!!!
Gravatar
Ny
Harrietsodermarksäger...
Jag skulle vilja med datorn kunna flytta pengar mellan sparkassan och andra banker.Är det möjligt?svar till harrietsodermark@gmail.com

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!