Sparkonto & Sparränta från Mintos

Mintos

Ansök Sparkonto »

Information om Mintos

Mintos är en av Europas största plattformar för P2P lån. Den går ut på att låna till och från andra individer i stället för att gå genom banken. Du som behöver ett lån kan få det, och du som har lite pengar till investering kan tjäna på det. Mintos har även en Återköpsgaranti, vilket minskar risken för att du förlorar pengarna.

Kan jag låna ut pengar?

Ja, det kan du, såvida du uppfyller villkoren och har en sparsumma du vill investera. Fördelen med Mintos är att du kan ta kontakt med låntagare från många olika länder - nackdelen att du måste konvertera dina pengar till låntagarens valuta. Men du som investerare behöver inte betala någonting till Mintos! Det finns inga månadsavgifter och du betalar inte heller något för att bli medlem och börja låna ut pengar. Mintos har ett mycket användarvänligt system, vilket även förenklar situationen för en nybörjare. Du kan ställa in automatiska månatliga insättningar och låta kontot sköta sig självt, samt sätta upp gränser för när systemet ska sluta investera.

En alternativ sparform

Lån mellan privatpersoner kan fungera som en alternativ sparform för dig som vill ha roligare än att lägga slant efter slant i spargrisen. Tänk på att du tjänar på låneräntan och denna kan ibland vara väldigt hög - men kom också ihåg att det finns risker inblandade som måste bedömas. Mintos erbjuder en utmärkt utgångspunkt för dig som vill snabba på ditt sparande. Kom ihåg att, hur lite du än lägger undan i månaden, kommer den bästa sparformen alltid att vara den som faktiskt händer!

Alla sparkonton från Mintos

Sparkonton från Mintos Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Mintos genomsnittlig avkasstning 11.76 % Ingen 2020-01-26

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


Ansök Sparkonto »

Utveckling för ränta på sparkonto hos Mintos (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-01-26

Villkor för sparkonto hos Mintos (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag:
 • Ränta: 11.76% - 11.76%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-01-26

Betyg för Mintos

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.18
 • Röster: 33

Mintos har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 33 röster.

Kommentarer/omdöme för Mintos

Mintos

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Ny
Pedersäger...

Hur är det att spara genom Mintos?Någon som testat?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!