Information om Mitt Bolån

Mitt Bolån

Mitt Bolån är en av Sveriges ledande bolåneförmedlare. Hos Mitt bolån sker hela processen på nätet. Bolaget är en del av Schibstedkoncernen - en av nordens största mediekoncerner med verksamhet i ca 30 länder. Bäst ränta på bolån får kunderna tack vare ett samarbeta med flera olika banker.

Att använda bolagets tjänster är helt kostnadsfritt. Företaget tjänar på den provision som mottas från banken för varje kund som förmedlats.

Mitt Bolån jämför bolån och bankernas erbjudanden åt dig och sammanställer offerter från flera banker. Detta görs för att kunden ska få den lägsta möjliga bolåneräntan till bästa villkor. Bolaget kan hjälpa dig med att byta lån, ta nytt bolån, omförhandling av ditt nuvarande lån samt att få ett lånelöfte. Alla uppräknade tjänster är kostnadsfria för dig som kund. Ansökningsprocessen är enkel och snabb. Du börjar med att fylla i bolagets digitala formulär beroende på vilken tjänst du söker. Därefter kontaktas du av Mitt Bolån när lånejämförelsen är färdig.

Alla Bolån från Mitt Bolån med aktuella listräntor

Hitta bästa bolåneräntan, jämför innan du lånar! Ansökan är kostnadsfri och ej bindande. Endast en kreditupplysning tas.

Bolån från Mitt Bolån Bolåneränta Bindningstid Senast uppdaterad av bank Senast kontrollerad av oss
3 månader 1.64 % 3 mån Ej angivet av bank 2019-11-11
1 år 1.69 % 1 år Ej angivet av bank 2019-11-11
3 år 1.79 % 3 år Ej angivet av bank 2019-04-30
Se Bolån från alla banker, välj tidsperiod

Listningen av aktuella boräntor är en ny tjänst på sparrantan.se och är därför under uppbyggnad. Vi tar gärna emot tips för hur vi kan förbättra vår tjänst samt rättelser om något är fel. Skicka gärna ett mail till info@sparrantan.se så återkommer vi!


Ansök om Bolån »

Alla Bolån från Mitt Bolån med aktuella genomsnittsräntor

Här visar vi inrapporterade genomsnittsräntor för Mitt Bolån för alla nya, omförhandlade samt förlängda bolånlån månadsvis. Genomsnittsräntan för bolånen ska publiceras av Mitt Bolån senast fem vardagar efter varje månadsskifte.

Månad3 mån
2019 Oktober 1.37%
2019 September 1.36%
2019 Augusti 1.37%
2019 Juli 1.38%
2019 Juni 1.42%
2019 Maj 1.38%
2019 April 1.34%
2019 Mars 1.33%
2019 Februari 1.32%
2019 Januari 1.35%
2018 December 1.29%
2018 November 1.3%
2018 Oktober 1.3%

Listningen av aktuella boräntor är en ny tjänst på sparrantan.se och är därför under uppbyggnad. Vi tar gärna emot tips för hur vi kan förbättra vår tjänst samt rättelser om något är fel. Skicka gärna ett mail till info@sparrantan.se så återkommer vi!


Ansök om Bolån »

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!