Sparrantan.se
 
Sparkonton från Moank

Information om Moank

Med ett sparkonto från Moank kan du enkelt och tryggt spara dina pengar och se dem växa över tid. Moank erbjuder konkurrenskraftiga sparräntor, en enkel och användarvänlig tjänst samt en säker plattform för ditt sparande. Ett sparkonto från Moank ger dig möjlighet att en bra ränta på dina sparade pengar.

Ett sparkonto från Moank är en perfekt lösning för dig som söker ett bra sparkonto för att spara dina pengar och kunna ta ut dem snabbt och enkelt. Du kan enkelt öppna ett sparkonto hos Moank online och få tillgång till en rad verktyg för att spåra och hantera dina besparingar. Moank erbjuder även en flexibel insättningsplan, så att du kan sätta in pengar när det passar dig bäst.

Med Moanks sparkonto får du också tillgång till expertstöd och rådgivning, så att du kan förverkliga dina mål och nå en mer hållbar ekonomi. Bli medlem idag och börja spara för en bättre framtid!

Alla sparkonton från Moank

Alla sparkonton från Moank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Moank Sparkonto Flex 2.95 % Ingen 2024-04-15

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Moank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-04-15

Villkor hos Moank (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag:
 • Ränta: 2.95% - 2.95%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-04-15

Betyg för Moank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
   
 • Betyg: 3.5
 • Röster: 10

Moank har fått betyg 4 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 10 röster.

Kommentarer/omdöme för Moank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!