Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Morrow Bank

Morrow Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Information om Morrow Bank

Morrow Bank, med över 10 års erfarenhet inom lån och krediter, är en helt digital bank som erbjuder flexibla finansiella lösningar. Banken är verksam i Sverige, Norge, Finland och Tyskland, och erbjuder ett brett utbud av produkter som flexibla lån, kreditkort, sparkonton och försäkringar. Med ett namn som betyder "morgondag", strävar Morrow Bank efter att ge dig en ljus och optimistisk syn på framtiden.

Sedan grundandet 2014, har Morrow Bank ägnat sig åt att skapa digitala ansökningsprocesser och flexibla kreditlösningar för kunder i de olika länderna. Kärnan i deras värderingar är att erbjuda utmärkt kundservice och att aktivt bidra till samhällsansvar och hållbar utveckling.

Morrow Bank är stolta över att samarbeta med betrodda partners som Gouda Reseförsäkring och BNP Paribas Cardif, samt ett antal låneförmedlare i de länder de verkar. De har också en stark koppling till Rädda Barnen, vilket återspeglar deras engagemang för socialt ansvar.

Alla sparkonton från Morrow Bank

Alla sparkonton från Morrow Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Morrow Bank Sparkonto 4 % Ingen 2024-04-15

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Morrow Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-04-15

Villkor hos Morrow Bank (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag:
 • Ränta: 4% - 4%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-04-15

Betyg för Morrow Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.75
 • Röster: 4

Morrow Bank har fått betyg 4 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 4 röster.

Kommentarer/omdöme för Morrow Bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!