Sparrantan.se
 

Neofinance: Investera i P2P lån/investera i privatlån

Neofinance

Investera i P2p»

Sparkonton från Neofinance

Information om Neofinance

Neofinance är Litauens första, och hittills enda, digitala plattform för p2p lån med en EMI-licens. Licensen garanterar trygghet och schyssta villkor för användarna, och tillåter Neofinance att bedriva sin framgångsrika P2P-verksamhet inom hela EU. P2P står för Peer-to-Peer, och innebär att privatpersoner kan låna av och till varandra via ett säkert, kvalitetsgranskat och professionellt nätverk. Neofinance sammanför låntagare och långivare från hela Europa, och möjliggör snabba och enkla lån till bra ränta.

Vanliga frågor om Neofinance

Hur säkert är det att låna eller investera via Neofinance?

Vare sig du önskar använda Neofinance i egenskap av lånsökande eller investerare, är plattformen ett väletablerat, tryggt och smart val. Neofinance sammanför personer som önskar låna med personer, alternativt företag, som är villiga att låna ut och göra en trygg investering. P2P-lån möjliggör finansiering på ett modernt och transparent sätt - utan dolda avgifter och höga räntor som hos de traditionella bankerna eller låneinstituten.

Hur skyddad är man som investerare?

I händelse av att en låntagare inte fullföljer sina återbetalningar, erbjuder Neofinance en tjänst som innebär att de istället går in och återbetalar dig som investerare. Möjligheten finns också att sälja vidare ditt lån till Neofinance, som då köper låntagarens skuld av dig och tar över som långivare. Det flesta P2P-lån tecknade via Neofinance återbetalas dock i sin helhet inom 2 år.

Hur registrerar man sig?

På Neofinance hemsida kan du snabbt och enkelt registrera dig och skapa ett konto för att komma igång med lån eller investeringar. Legitimering krävs för att garantera alla användares säkerhet, men registreringen är helt kostnadsfri.

Investeringar från Neofinance

Investeringar från Neofinance Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Genomsnittsränta 17.12 % 5 år 2020-07-21

Läs mer om Investeringar från Neofinance

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Neofinance (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-07-21

Villkor hos Neofinance (Privat)

 • Villkor: minst 10 euro
 • Krav: minst 10 euro
 • Uttag:
 • Ränta: 17.12% - 17.12%
 • Bindningstid: 60 mån
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-10-20

Betyg för Neofinance

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.59
 • Röster: 22

Neofinance har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 22 röster.

Kommentarer/omdöme för Neofinance

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!