Sparrantan.se
 

Nibble: Investera i P2P lån/investera i privatlån - Alternativ investering

Nibble

Investera i P2P»

Information om Nibble

Nibble Finance är en s k P2P-plattform som öppnar upp möjligheten till förmånliga och smarta peer 2 peer-lån genom att sammanföra investerare och långivare från hela Europa. Bakom Nibble Finance står välkända och internationella företaget Joymoney, som erbjudit alternativa lån framgångsrikt sedan 2014. Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om Nibble.

Vanliga frågor om Nibble

Hur fungerar Nibble Finance?

När du registrerar dig hos Nibble öppnas ett konto till vilket du kan föra över kapital och skapa en investeringsportfölj. Från kontot kan du sedan välja att investera dina pengar genom att låna ut dem till företag som står under bolaget IT SMART FINANCE Holding, och som i sin tur betalar tillbaka dem med ränta enligt överenskommet avtal. På så sätt tjänar du pengar genom att vara kreditgivare åt andra.

Hur säkert är Nibble?

Alla typer av investeringar innebär ett visst risktagande, men hos Nibble är dina pengar skyddade av plattformens investeringsgaranti. Dessutom kontrollerar Nibble alltid kreditvärdighet och återbetalningsförmåga hos samtliga låntagare.

Finns det någon undre och övre insättningsgräns?

Minsta insättningsbelopp är motsvarande €10 och den övre gränsen ligger för närvarande på €10 000 per månad. Skulle du dock vilja göra en insättning som överstiger den övre gränsen, tar du bara kontakt med Nibble Finance så hjälper de dig vidare.

Hur fungerar det skattemässigt?

De vinster du tjänar via dina investeringar hos Nibble beskattas enligt de regler som gäller för det land du är folkbokförd i. Bor du i Sverige gäller alltså svenska skatteregler.

Investeringar från Nibble

Investeringar från Nibble Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
P2P Lån 12 % 6 mån 2020-03-14

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


Investera i P2P»

Utveckling för ränta på investeringar hos Nibble (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-03-14

Villkor hos Nibble (Privat)

 • Villkor: Minst 10 euro
 • Krav: Minst 10 euro
 • Uttag:
 • Ränta: 12% - 12%
 • Bindningstid: 6-36 mån
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-04-05

Betyg för Nibble

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 4.75
 • Röster: 4

Nibble har fått betyg 5 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 4 röster.

Kommentarer/omdöme för Nibble

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (0)

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!