Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Northmill Bank

Northmill Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Northmill Bank

Information om Northmill Bank

Northmill Bank är en del av Northmill AB som erbjuder finansiella tjänster för privatpersoner. Northmill Bank har flera olika produkter som hjälper människor att spara pengar och att förenkla hanteringen av kunders privatekonomi.

Northmill Bank tycker att det ska löna sig att spara pengar. Med Northmill Banks sparkonto sparar du både enkelt, förmånligt och tryggt. Hos oss får du 1% i årlig sparränta på dina pengar och du skyddas av den statliga insättningsgarantin på alla insättningar upp till 950 000 kronor.

Northmill Bank har ett flexibelt sparkonto som ger dig full kontroll över ditt sparande, du kan när som helst ta ut dina sparade pengar från ditt sparkonto. Självklart har vi alltid fria uttag och inga avgifter.

Ett sparkonto hos Northmill Bank innebär att du som kund får ett förmånligt sparande. Besök Northmill Bank hemsida och öppna ett sparkonto idag.

Alla sparkonton från Northmill Bank

Alla sparkonton från Northmill Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Rörligt sparkonto 3.75 % Ingen 2024-04-15
3 månader 4.3 % 3 mån 2024-04-15
6 månader 4.25 % 6 mån 2024-04-15
12 mån 4.05 % 1 år 2024-04-15
24 mån 3.55 % 2 år 2024-04-15

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Northmill Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-04-15

Villkor hos Northmill Bank (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag: Fria
 • Ränta: 3.55% - 4.3%
 • Bindningstid: 0
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-04-15

Betyg för Northmill Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.19
 • Röster: 78

Northmill Bank har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 78 röster.

Kommentarer/omdöme för Northmill Bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (8)

Gravatar
Ny
Robertsäger...

Varning! Northmill Bank är MYCKET JOBBIGA när det gäller uttag från sparkonton. Begär man ett uttag från dem kräver de att man ringer upp dem och förklarar vad man ska använda sina egna pengar till, om man kommer sätta in mer och varifrån man fått dem. Sen kräver de skriftligt underlag på pengarnas källa för att därefter även kräva flera månaders kontoutdrag från de banker därifrån pengarna satts in. De lägger mycket vikt vid vad man svarade på kundkännedomsfrågorna vid kontots öppnande. Varken frågorna eller svaren kan man se eller ändra på deras hemsida. Råkar dina nuvarande transaktioner enligt dem avvika från vad du besvarade för flera år sedan blir det problem för dig. Först efter flera dagars samtal och förhalningar av uttaget medger de den egentliga orsaken. Ett uttag som hos andra bolag tar 1-2 dagar tar minst 5 dagar hos denna. Spara inte i denna bank det är mitt råd, du kommer bara bli arg, nervös, integritetskränkt och förlora avkastning när du vill ta ut dina pengar.

Gravatar
Ny
Hasse Jsäger...

Inte intresserad av att kunden inte kan logga in på deras hemsida. Hänvisar till sin app. Verkar inte ens vilja testa själva om DE kan logga in på sin hemsida. Vill att man ska ringa. Det här är säkert en bra bank för de som vill ha problem.

Gravatar
Ny
Olof ksäger...

Bland de bästa rörliga räntorna.

Rebilla har bra kort, får se hur Northmill's kort blir.

Gravatar
Ny
Richardsäger...

Rörligt sparkonto är usel, Gjorde ett uttag genom Tink vilken de erbjuder att göra uttaget med, men de skickade ändå sms och konstaterade att jag måste ringa dem för uttaget och när jag väl ringde kom de upp hundratal konstiga frågor som måste svaras, såsom: varför tar du ut pengar? Vad ska du använda pengar till? DET ÄR MINA EGNA SPARANDE, jag gör vad fan jag vill! Enligt support kommer det att ta en vecka för att få pengar tillbaka och exakt datum är osäkert, Undvik om möjligt!

Gravatar
Ny
Petrasäger...

Synd att de inte lämnade sin sparränta på 1%, spännande produkt annars...

Gravatar
Ny
Richardsäger...

En nischbank med hög sparränta, en ganska ny aktör med insättningsgaranti. Funkat bra hittills.

Gravatar
Ny
Anders Johanssonsäger...

Lika lätt och överskådligt som jämförelsevis hos andra banker fast med bättre sparränta.

Gravatar
Ny
Gandalfsäger...

Bra ränta och inga problem att komma igång med sparandet! Kul med en ny aktör med hög sparränta! Inte varje dag man hittar nya sparkonton med så bra ränta!

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!