Sparrantan.se
 

Profitus: Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Profitus

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Profitus

Information om Profitus

Profitus fungerar som en modern och innovativ investeringsplattform med syfte att förenkla och förbättra möjligheterna för privatpersoner att investera i fastigheter. Tack vare Profitus krävs inte längre en förmögenhet för att kunna göra affärer på fastighetsmarknaden, utan det är lika enkelt och tillgängligt för alla att investera - precis som på börsen.

Vanliga frågor om Profitus

Hur fungerar investeringar via Profitus?

Samtliga investeringar via Profitus bygger på s k crowdfunding, vilket innebär att plattformen fungerar som en slags mötesplats för investerare och fastighetsägare från hela världen. Med hjälp av crowdfunding kan du som fastighetsägare erhålla små summor från ett stort antal personer som önskar investera i ditt projekt, och investeringssugna privatpersoner ges möjligheten att ta sig in på fastighetsmarknaden med endast små likvida medel. På så vis blir fastighetsmarknaden mer tillgänglig och lättåtkomlig för alla som är intresserade.

Hur säkert är det att använda Profitus?

Profitus är en säker investeringsplattform, professionellt utvecklad för att vara ett tryggt och användarvänligt alternativ för dig som kund. Dessutom anses också just fastighetsmarknaden vara ett av de mer säkra och mindre inflationskänsliga investeringsalternativen - med ständig efterfrågan och bra avkastning. Alternativa sparformer som fastighetsmarknaden lockar fler och fler och Profitus är ett utmärkt sätt att komma igång.

Vad är minimikravet på en investering via Profitus?

På Profitus krävs inga stora kapitaltillgångar för att investera - här räcker det med så lite som € 100 för att komma igång. Sajten är lätt att förstå, enkel och smidig att navigera och det går snabbt att registrera sig och börja göra affärer - oavsett om det är i egenskap av investerare eller fastighetsägare.

Investeringar från Profitus

Investeringar från Profitus Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Genomsnittsränta 10.16 % 1 år 2020-07-22

Läs mer om Investeringar från Profitus

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Profitus (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-07-22

Villkor hos Profitus (Privat)

 • Villkor: Minst €50
 • Krav: Minst €50
 • Uttag:
 • Ränta: 10.16% - 10.16%
 • Bindningstid: 12 -36 mån
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-10-20

Betyg för Profitus

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.5
 • Röster: 4

Profitus har fått betyg 4 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 4 röster.

Kommentarer/omdöme för Profitus

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!