Sparrantan.se
 

Qred: Investera i Företagslån/investera i Företagslån

Qred

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Qred

Information om Qred

Qred är ett finansiellt bolag specialiserat på företagslån till småföretag. Bolaget drivs av företagare som har en insikt i vad du som småföretagare behöver hjälp med. Qred erbjuder även en finansiell tjänst i form av investeringskonto innehållande preferensaktier. För att ansöka om ett investeringskonto måste du ha fyllt 18 år och öppnat ett konto hos Qred.Några viktiga fakta att känna till i samband med Qred investeringskonto:

 • Insättning i kontot sker genom en inbetalning till Qreds konto
 • Insättning görs genom att köpa preferensaktier för 10 000 kr per aktie
 • Uttag görs via Mina Sidor. Fliken är placerad i högra hörnan på Qreds webbsajt

Observera att investeringskontot skiljer sig från sparkontot då dina pengar placeras i aktier. Utdelningen är dock mycket högre. Qred anger en 7 % årlig utdelning på dina pengar som delas upp i 12 lika stora delar. Utbetalningen görs i efterskott, senast under 5:e bankdagen varje månad. Du som privatperson får 5 % i skatterabatt vilket betyder att du endast betalar 25 % istället för 30 % i kapitalskatt på dina aktievinster. Kapitalet du investerar hos Qred används till nya företagslån till småföretagare. Bolaget anger sig ha god soliditet och hög lönsamhet.

Investeringar från Qred

Investeringar från Qred Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Preferensaktier 7 % Ingen 2021-02-23

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Qred (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2021-02-23

Villkor hos Qred (Privat)

 • Villkor: -Både privatpersoner och företag
 • Krav: -Både privatpersoner och företag
 • Uttag:
 • Ränta: 7% - 7%
 • Bindningstid: Ingen bindningstid
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2021-02-23

Betyg för Qred

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.98
 • Röster: 50

Qred har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 50 röster.

Kommentarer/omdöme för Qred

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!