Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Rebilla

Rebilla

Ansök Sparkonto »

Sparkonton från Rebilla

Information om Rebilla

Rebilla är en del av banken Northmill AB som erbjuder finansiella tjänster för privatpersoner. Rebilla har flera olika produkter som hjälper människor att spara pengar och att förenkla hanteringen av kunders privatekonomi.

Vi på Rebilla tycker att det ska löna sig att spara pengar. Med Rebillas sparkonto sparar du både enkelt, förmånligt och tryggt. Hos oss får du 1% i årlig sparränta på dina pengar och du skyddas av den statliga insättningsgarantin på alla insättningar upp till 950 000 kronor.

Rebilla är ett flexibelt sparkonto som ger dig full kontroll över ditt sparande, du kan när som helst ta ut dina sparade pengar från ditt sparkonto. Självklart har vi alltid fria uttag och inga avgifter.

Ett sparkonto hos Rebilla innebär att du som kund får ett förmånligt sparande. Besök Rebillas hemsida och öppna ett sparkonto idag.

Alla sparkonton från Rebilla

Alla sparkonton från Rebilla Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Trygga ditt sparande med Rebilla 1 % Ingen 2020-04-05

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


Ansök Sparkonto »

Utveckling för ränta på sparkonto hos Rebilla (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2020-04-05

Villkor hos Rebilla (Privat)

 • Villkor: -
 • Krav: -
 • Uttag: Fria
 • Ränta: 1% - 1%
 • Bindningstid: 0
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2020-04-05

Betyg för Rebilla

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.33
 • Röster: 36

Rebilla har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 36 röster.

Kommentarer/omdöme för Rebilla

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
Ny
Anders Johanssonsäger...

Lika lätt och överskådligt som jämförelsevis hos andra banker fast med bättre sparränta.

Gravatar
Ny
Gandalfsäger...

Bra ränta och inga problem att komma igång med sparandet! Kul med en ny aktör med hög sparränta! Inte varje dag man hittar nya sparkonton med så bra ränta!

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!