Sparrantan.se
 

Reinvest24: Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Reinvest24

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Reinvest24

Information om Reinvest24

Reinvest24

Investeringsplattformen Reinvest24 är specialiserad på att göra det möjligt för fler personer att investera i fastighetsmarknaden - utan krav på särskild branschkunskap eller stora kapitaltillgångar. Plattformen arbetar med s k crowdfunding som innebär att fastighetsägare kan söka många mindre investerare som tillsammans bidrar med stort kapital, och investerare får i sin tur möjligheten att köpa in sig på fastighetsmarknaden för så låga belopp som €100.

Vanliga frågor om Reinvest24

Hur kommer jag igång med Reinvest24?

Första steget är att registrera dig på https://www.reinvest24.com/en och öppna ett konto. Därefter för du över pengar till ditt konto och skapar en investeringsportfölj, med vilken du sedan kan göra fastighetsinvesteringar i tillgängliga objekt. Registreringen går fort och smidigt, det enda som krävs är att du fyllt 18 år och kan verifiera din identitet.

Vilken typ av fastigheter kan man investera i?

Reinvest24 erbjuder möjlighet att investera i såväl privata som kommersiella fastigheter. Samtliga investeringsobjekt kontrolleras och kvalitetssäkras av Reinvest24, i syfte att garantera endast seriösa objekt.

Hur mycket kan man investera?

Lägsta investeringsbeloppet hos Reinvest24 ligger på €100. Någon övre gräns finns inte, utan hos Reinvest24 går det precis lika bra att handla för riktigt stora belopp, som för riktigt små.

Hur tjänar man pengar på investeringar via Reinvest24?

Reinvest24 erbjuder två olika sätt på vilka du kan tjäna pengar genom dina investeringar. Det ena innebär att du regelbundet får en procentuell del av fastighetens löpande intäkter, och det andra är förstås att dra nytta av fastighetens ökade värde - alltså en vinst som realiseras den dagen du väljer att sälja av ditt innehav.

Investeringar från Reinvest24

Investeringar från Reinvest24 Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Yield & Capital Growth 14.6 % Ingen 2020-11-27

Läs mer om Investeringar från Reinvest24

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Reinvest24 (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2021-02-01

Villkor hos Reinvest24 (Privat)

 • Villkor: Minst 100 EUR
 • Krav: Minst 100 EUR
 • Uttag:
 • Ränta: 14.6% - 14.6%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2021-02-01

Betyg för Reinvest24

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 1.5
 • Röster: 6

Reinvest24 har fått betyg 2 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 6 röster.

Kommentarer/omdöme för Reinvest24

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
Ny
Sparrantansäger...

Det är åtgärdat nu!

Gravatar
Ny
Eva Ibrahimsäger...

Denna bank har ingen insättningsgaranti

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!