Sparrantan.se
 

Rendity: Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Rendity

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Rendity

Information om Rendity

Rendity är en investeringsplattform för fastigheter och erbjuder flera investeringsprojekt i Europa. Detta gör att investerare kan sammanställa en portfölj från olika fastighetsprojekt som motsvarar deras unika investeringsstil. Tack vare den unika presentationen kan investerare enkelt hålla en översikt och kontrollera sina investerade kapital. Rendity gör det enkelt för privatpersoner att investera inom fastigheter, vilket tidigare har varit exklusivt för banker och företag. Det är en säker och modern plattform som gör det enklare att hitta ditt nästa investeringsprojekt.

Vanliga frågor om Rendity

Hur fungerar Rendity plattformen?

Rendity arbetar med crowdfunding vilket är ett sätt för alla att kunna investera i fastigheter oavsett budget. Det fungerar genom att ett flertal investerare investerar mindre summor i ett fastighetsprojekt. Rendity sammanför investerare som letar efter ett investeringsprojekt och fastighetsägare som behöver pengar till sitt projekt.

Varför borde jag investera tillsammans med Rendity?

Rendity är en plattform som är enkel att använda. Du kan använda plattformen både via datorn och mobilen. På så sätt kan du alltid hålla dig uppdaterad om dina fastighetsinvesteringar. Rendity har många års erfarenhet inom fastighetsinvestering, och alla projekt blir granskade innan de hamnar på plattformen.

Är det säkert att använda Rendity?

Rendity är en ledande aktör inom Europa inom fastighetsinvestering och en auktoriserad finansiell rådgivare. För alla projekt skapas även ett separat insolvensskyddat bankkonto. Pengarna förs inte över till fastighetsutvecklaren förrän kampanjen har nått sitt finansiella mål.

Vem kan investera med Rendity?

För att kunna göra en investering tillsammans med Rendity måste du minst vara 18 år gammal, och ha ett europeiskt bankkonto.

Investeringar från Rendity

Investeringar från Rendity Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Genomsnittsränta 6.1 % 1 år 2020-11-27

Läs mer om Investeringar från Rendity

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Rendity (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2021-02-01

Villkor hos Rendity (Privat)

 • Villkor: 18 år
 • Krav: 18 år
 • Uttag:
 • Ränta: 6.2% - 6.2%
 • Bindningstid: 12-36 mån
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2021-02-01

Betyg för Rendity

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 4.33
 • Röster: 3

Rendity har fått betyg 4 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 3 röster.

Kommentarer/omdöme för Rendity

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!