Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Resurs Bank

Resurs Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Resurs Bank

Information om Resurs Bank

Resurs Bank erbjuder dig som privatperson två olika typer av sparkonton. Det ena kallas KapitalPlus och ger dig en hög ränta på dina sparade pengar. Kontot har kostnadsfria fria uttag. Resurs Bank erbjuder även ett sparkonto som heter Repokonto vars ränta följer Riksbankens så kallade reporänta. Du får alltid reporäntan plus 0,25 procent. Hur stor räntan är beror alltså på vad reporäntan är för tillfället. På detta konto finns det inget insättningskrav utan du kan spara så lite pengar du vill. Du får dessutom göra fria uttag från kontot och dessa kostar inget.

Resurs Banken ingår i Resursgruppen. Resurs Finans bildas 1983, 2001 blir Resurs Finans Resurs Bank. Idag finns företaget även i Norge och Finland.

Alla sparkonton från Resurs Bank

Alla sparkonton från Resurs Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Sparkonto Privat 3 % Ingen 2023-06-06

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Alla sparkonton för företag från Resurs Bank

Sparkonton från Resurs Bank Ränta Bindningstid Senast Uppdaterad
Sparkonto Företag 3 % Ingen 2023-06-06

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Utveckling för ränta på sparkonto hos Resurs Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2023-06-06

Villkor hos Resurs Bank (Privat)

 • Villkor: Inga
 • Krav: Inga
 • Uttag: Fria Uttag
 • Ränta: 3% - 3%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2023-06-06

Betyg för Resurs Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.31
 • Röster: 691

Resurs Bank har fått betyg 2 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 691 röster.

Kommentarer/omdöme för Resurs Bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (6)

Gravatar
Ny
Jesper the Gillnettersäger...
Besvärligt att avsluta sparkonto, Resurs Bank krävde att jag postade ifyllt pappersformulär tillsammans med en kopia av ID-handling. Har inte råkat ut för detta hos något annat finansinstitut.
Gravatar
Standard
Robert Klebesäger...
Resurs Banks sparkonton är som de flesta andra sparkonton, det går att logga in online och sköta sitt konto och räntan levereras. Men det finns en intressant fördel och det är att ens sparkonto-kontonummer är ett riktigt bankkontonummer. Det gör att man till skillnad från många andra aktörer kan ge arbetsgivaren sitt kontonummer i Resurs Bank (eftersom det är ett vanligt bankkonto), så får du ränta på lönen från första dagen du får den. Riktigt häftigt. Dock verkar inte SKV vilja ha kontot som utbetalningskonto. Tyvärr är räntan inte i topp och det blir mest bökigt att ha dem som lönekonto eftersom det tar en stund att överföra från sparkontot till banken till ett annat sparkonto med högre ränta.
Gravatar
Ny
Harry Sebbassäger...
Resurs Bank AB är en bra bank, som ger bra ränta på insatt kapital.Likaså har denna bank fina möjligheter när man tar ut medel, ingen avgift...Med Hälsning Harry Sebbas Stockholm
Gravatar
Ny
Pierresäger...
Sparräntans uppgifter stämmer aldrig! Skärpning...
Gravatar
Ny
Juliussäger...
Verkligen? http://www.resursbank.se/pr...
Gravatar
Ny
Stinasäger...
räntan är betydligt lägre...obs...

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!