Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Santander Consumer Bank

Information om Santander Consumer Bank

Santander är en utav de största bankerna i Europa och världen. Tjänsteutbudet från Santander i Sverige växer ständigt och nu finns även sparkonto med i deras utbud. Den svenska delen av Santander är en filial till Santander Consumer Bank AS, med säte i Norge. I dagsläget har Santander 600 anställda i Norden och över 100 miljoner bankkunder i världen.

Det är enkelt att starta sparkonto hos Santander om du har BankID och ett sparkonto hos Santander omfattas av den statliga insättningsgarantin i Norge.

Det är även enkelt och snabbt att ta ut pengar från ditt sparkonto som kund hos Santander. Begär du uttag innan klockan 13 kommer pengarna till ditt konto nästa bankdag.

Alla sparkonton från Santander Consumer Bank

Alla sparkonton från Santander Consumer Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Mitt spar 3.3 % Ingen 2023-06-06
Mitt spar+ 3.45 % 1 mån 2023-06-06

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Santander Consumer Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2023-06-06

Villkor hos Santander Consumer Bank (Privat)

 • Villkor: Fria uttag
 • Krav: Fria uttag
 • Uttag: Fria
 • Ränta: 3.3% - 3.45%
 • Bindningstid: Ingen bindningstid
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2023-06-06

Betyg för Santander Consumer Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.25
 • Röster: 1069

Santander Consumer Bank har fått betyg 2 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 1069 röster.

Kommentarer/omdöme för Santander Consumer Bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (7)

Gravatar
Ny
Fjalarsäger...
Har just avslutat allt samröre med Santander. Upptäcker att de drar av skatt från intjänad sparränta på innestående belopp varje månad, vilket leder till att nästkommande månads ränta räknas på ett mindre totalbelopp. Detta ger att man som brukligt är inte får ränta på räntan fullt ut, utan en lägre avkastning än den procentuella ränta som Santander flaggar upp. Detta har inte meddelats mig när jag startade kontot och heller inte senare. Skäms Santander Bank!!!!
Gravatar
Ny
Neosäger...

Nu hade du väl ändå otur när du tänkte? Du får ju ränta varje månad, det dras ju inte bara skatt. Ditt sparkapital ökar med räntan minus skatten. Hur kan totalbeloppet bli lägre nästa månad? Än så länge har vi inte högre skatt än 100% i det här landet.

Gravatar
Ny
Erik Bremersäger...
Santander kan förefalla vara bra, men man vet ju inte var man har dom. Plötsligt kan dom få för sig att dra sig ur Sverige. Det har hänt. Att få ett kontokort kan vara omöjligt, trots att man har 83000 kronor på Santanderbanken. Dom är inre att lita på!
Gravatar
Ny
xcon22säger...
Aprove2017-05-30 7:28 GMT+02:00 Disqus <notifications@disqus.net>:
Gravatar
Ny
Hulkensäger...
Härligt att se en bank med insättningsgaranti med en ränta över 1% på sitt sparkonto!
Gravatar
Ny
annasäger...
räntan hos Santander Consumer Bank kommer att sänkas till 1.75% efter den 21/10 2014, enligt email till sparkunder 7/10 2014.
Gravatar
Ny
christer bergforssäger...
Mycket bra bank, allt har fungerat utan problem.
Gravatar
Ny
Irene Johanssonsäger...
soker bra ränta med insättningsgaranti kan jag når er på telefon for uppgifter.MVH irene Johansson tel 031129074 eller 0705949653 golf_irene@hotmail.com

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!