Sparrantan.se
 

Alternativt sparande från Savr

Savr

Ansök »

Sparkonton från Savr

Information om Savr

Savr är kortfattat en modern och förenklad fondspartjänst för den som inte har tid eller intresse för aktier.

Som kund hos Savr erbjuds du en fördefinierad fondportfölj vilket gör att Savr kan sänka administrationskostnaden och erbjuda ett enkelt sparande för dig. Du kan öppna ett månadsspar för så lite som 100 kr per månad och följa utvecklingen för ditt sparande i deras app eller via deras hemsida. Det är inga avgifter för varken insättningar eller uttag.

Vanliga frågor om Savr

Savr

Savr benämner sig själva som Sveriges nya fondrebell - en moderniserad och mer användarvänlig plattform för investering i fonder, utan kostsamma provisioner och dolda avgifter. Här får du svar på de vanligaste frågorna kring Savr, så att du enklare kan fatta ett beslut om plattformen är något för dig.

Vad skiljer Savr från andra liknande aktörer?

Savr har lagt mycket fokus på att utveckla en tekniskt modern och kostnadseffektiv plattform, i syfte att kunna hålla nere sina avgifter. Dessutom återförs all provision som Savr erhåller från fondbolagen till dig som kund, vilket gör att dina utgifter för fondsparandet minskar och du får mer pengar över på kontot.

Vilken typ av konto erbjuder Savr?

Hos Savr sparas dina pengar på ett investeringssparkonto (ISK) som förvaltas av Savrs partner Fondab.

Hur säker är plattformen?

Savr AB står genom Fondab under kontroll av Finansinspektionen, vilket är en garanti för säker och trygg hantering av ditt kapital. Dessutom omfattas ditt sparande också av statliga Riksgäldens investerarskydd.

Hur öppnar jag ett konto?

På Savrs hemsida https://savr.com/sv går det snabbt och smidigt att signa upp sig och komma igång med ditt sparande. Inloggning sker med hjälp av BankID och att registrera sig är helt kostnadsfritt.

Kommentarer/omdöme för Savr

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
Ny
Klassäger...

Ganska tyst om Savr i jämförelse med andra aktörer? Någon som testat?

Gravatar
Ny
Gandalfsäger...

Är detta en bättre tjänst än ex: Lysa?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!