Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från SevenDay

SevenDay

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från SevenDay

Information om SevenDay

Hos SevenDay får du en hög sparränta och fria uttag på dina sparpengar. Du får en av marknadens högsta sparräntor som sätts in på ditt konto varje månad. Ditt sparande är inte bundet utan du kan göra så många fria uttag du vill och slipper på så sätt binda dina pengar. På SevenDays sparkonto kan du sätta in mellan 10 000 kronor och 500 000 kronor för att få deras bästa ränta. Du öppnar kontot enkelt via Internet eller deras kundtjänst. Via Internet får du också en personlig sida där du kan se all information om ditt sparkonto.

SevenDay Finans är ett svenskt kreditmarknadsbolag. Deras affärsidé är att leverera lättillgängliga lån- och sparprodukter till sina kunder som är enkla och prisvärda. De erbjuder dig som kund ett attraktivt sparande med en hög ränta och enkla villkor. Företaget har även utlåning.

Alla sparkonton från SevenDay

Alla sparkonton från SevenDay Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
SevenDay Sparkonto 3.7 % Ingen 2024-07-23
SevenDay 3 4.15 % 3 mån 2024-07-23
SevenDay 6 4.05 % 6 mån 2024-07-23
SevenDay 12 3.8 % 1 år 2024-07-23
SevenDay 24 3.2 % 2 år 2024-05-27
SevenDay 36 3 % 3 år 2024-05-27

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos SevenDay (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos SevenDay (Privat)

 • Villkor: Max 1 000 000 kr
 • Krav: Max 1 000 000 kr
 • Uttag: Fria Uttag
 • Ränta: 3.7% - 4.15%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för SevenDay

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.94
 • Röster: 500

SevenDay har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 500 röster.

Kommentarer/omdöme för SevenDay

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (5)

Gravatar
Ny
Bossesäger...

Bra att man kan göra uttag av räntan månadsvis, även på bundna konton.

Gravatar
Ny
Jörgensäger...

Om man gör en insättning tar det flera dagar innan den blir registrerad.

Gravatar
Ny
Pellesäger...

Om man gör en insättning tar det flera dagar innan den blir registrerad. Det är förstås bedrövligt. Förr kunde man råka ut för det ibland men numera tycker jag att alla insättningar går över dagen eller max en dag så Sevenday är ganska ensamma om detta. Känns onekligen ganska utstuderat. Gör man insättningar förhållandevis ofta så blir det förstås en del pengar när det försvinner hela dagar i onödan. En bra ränta äts upp.

Gravatar
Ny
Thomassäger...

Sevenday har bra räntor på sina sparkonton. Givetvis står pengarna under insättningsgarantin. Det jag ogillar är att det tar 3 dagar innan pengarna syns på kontot!! Av vilken anledning ska det ta 3 dagar för pengarna att komma in på kontot via bankgiro his sevenday när det tar max 1 dag hos andra liknande aktörer på marknaden?

Gravatar
Ny
Petrasäger...

Tack för bra info! Jobbigt att vänta innan man ser att pengarna kommit in, samma med alla banker på denna sida som fortfarande kräver pappersformulär för att öppna sparkonto...

Gravatar
Ny
Thomassäger...

Petra! Det går oftast att öppna ett konto om man har bankid, då slipper man detta med papper om man ska öppna ett konto. På Santander som också har insättningsgaranti, om man sätter in pengarna exempelvis efter kl 24 på natten så ser du pengarna redan på em samma dag även fast dom har insättning via bankgiro.

Börjar undra om inte Sevenday håller i pengarna några extra dagar för att själva tjäna på det. Tänk dig alla som sätter in pengar varje månad det blir en hel del för Sevenday. Att det ska ta 3 dagar för sevenday innan pengarna syns är ända nackdelen för annars är dom bra med helt okej ränta sen kan man välja att låsa pengarna för att få högre ränta.

Skulle aldrig ha mina pengar hos en vanlig storbank i alla fall. Där går min gräns :)

Gravatar
Ny
xcon22säger...
känns som en bra aktör eller?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!