Sparkonto & Sparränta från SevenDay

SevenDay

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från SevenDay

Information om SevenDay

Hos SevenDay får du en hög sparränta och fria uttag på dina sparpengar. Du får en av marknadens högsta sparräntor som sätts in på ditt konto varje månad. Ditt sparande är inte bundet utan du kan göra så många fria uttag du vill och slipper på så sätt binda dina pengar. På SevenDays sparkonto kan du sätta in mellan 10 000 kronor och 500 000 kronor för att få deras bästa ränta. Du öppnar kontot enkelt via Internet eller deras kundtjänst. Via Internet får du också en personlig sida där du kan se all information om ditt sparkonto.

SevenDay Finans är ett svenskt kreditmarknadsbolag. Deras affärsidé är att leverera lättillgängliga lån- och sparprodukter till sina kunder som är enkla och prisvärda. De erbjuder dig som kund ett attraktivt sparande med en hög ränta och enkla villkor. Företaget har även utlåning.

Alla sparkonton från SevenDay

Sparkonton från SevenDay Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
SevenDay Sparkonto 0.9 % Ingen 2019-10-21
SevenDay 3 1 % 3 mån 2019-10-21
SevenDay 6 1 % 6 mån 2019-10-21
SevenDay 12 1.1 % 1 år 2019-10-21
SevenDay 24 1.4 % 2 år 2019-10-21
SevenDay 36 1.7 % 3 år 2019-10-21

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Utveckling för ränta på sparkonto hos SevenDay (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2019-10-21

Villkor för sparkonto hos SevenDay (Privat)

 • Villkor: Max 1 000 000 kr
 • Krav: Max 1 000 000 kr
 • Uttag: Fria Uttag
 • Ränta: 0.9% - 1.7%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2019-10-21

Betyg för SevenDay

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.86
 • Röster: 416

SevenDay har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 416 röster.

Kommentarer/omdöme för SevenDay

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!