Sparrantan.se
 

Tessin : Investera i Fastighetslån/investera i fastigheter

Tessin

Investera i Fastigheter»

Sparkonton från Tessin

Information om Tessin

Tessin är en plattform för crowdfunding – en möjlighet för dig som investerare att placera ditt kapital i projekt som du tror på, utan krångliga mellanhänder eller andra avgifter. Du går ihop med andra för att se idéer förverkligas och samtidigt få en bra avkastning på dina sparpengar. För att komma igång behöver du endast registrera dig kostnadsfritt och börja leta efter det projekt som du tror kommer att gå bäst.

Varför Tessin?

Tessins grundare upptäckte ett hål i den nuvarande finansieringsmodellen: på ena sidan fanns det bra idéer till fastighetsprojekt som aldrig genomfördes på grund av brist av kapital, och på andra sidan satt blivande investerare med stora mängder kapital utan några attraktiva avkastningsnivåer till hands. Tessin skapades som ett sätt att sammanföra båda dessa behov på en och samma plats: investeraren hittar projekten, och projektledaren hittar finansieringen.

Det är projektägaren som ansvarar för investering, marknadsföring och erbjudande. Tessin agerar endast mötesplats för intresserade, ett verktyg/anslagstavla som gör det lättare för dig att hålla reda på vad som händer med dina pengar.

En alternativ sparform

Att investera i fastigheter är ett smart sätt att spara pengar. Det finns ett ständigt växande behov av nya och renoverade byggnader, vilket garanterar ett stadigt flöde av avkastning. Dock bör du tänka på att Tessin inte är platsen för nybörjare – du får inte investera mindre än 50 000 SEK. Detta har gjorts för att avråda investerare med bristande erfarenhet från att pröva på – det krävs kännedom om ämnet för att en insats hos Tessin ska bli en succé.

Vad kostar det?

Du som investerare kan registrera dig och skapa ditt konto kostnadsfritt. Du behöver inte betala courtage eller förvaltningsavgift. Tessins avgifter faller på projektägaren, vilket inkluderar nyttjande av plattformen, emission, erbjudande, förvärv och förvaltning av befintliga fastigheter.

Investeringar från Tessin

Investeringar från Tessin Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Låg 9 % 1 år 2024-07-23
Hög 12 % 3 år 2024-07-23

Läs mer om Investeringar från Tessin

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på investeringar hos Tessin (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos Tessin (Privat)

 • Villkor: Investera i fastighetsprojekt
 • Krav: Investera i fastighetsprojekt
 • Uttag:
 • Ränta: 9% - 12%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för Tessin

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.11
 • Röster: 64

Tessin har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 64 röster.

Kommentarer/omdöme för Tessin

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer

Ingen kommentar än. Var först med att kommentera.

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!