Sparkonto & Sparränta från TF Bank

TF Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från TF Bank

Information om TF Bank

Att spara hos TF Bank är ett klokt val. TF Bank ger dig en av marknadens bästa ränta från första kronan. Du binder inte dina pengar och du har två avgiftsfria uttag per år hos TF Bank. Kontot omfattas av den statlig insättningsgaranti på motsvarande 100 000 euro.

TF Bank har funnits sedan 1987 och bedriver utlåningsverksamhet i Sverige, Norge, Finland och Estland samt inlåningsverksamhet i Sverige och Finland. TF Bank har idag över 70 000 kunder. I ägarbolaget Consortio Invest ingår Halens, Cellbes och Bubbleroom.

Alla sparkonton från TF Bank

Sparkonton från TF Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
TF sparkonto plus 0.7 % Ingen 2019-10-21

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.


Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Utveckling för ränta på sparkonto hos TF Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2019-10-21

Villkor för sparkonto hos TF Bank (Privat)

 • Villkor: Max 1000000 kr
 • Krav: Max 1000000 kr
 • Uttag: 2 per år
 • Ränta: 0.7% - 0.7%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2019-10-21

Betyg för TF Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.74
 • Röster: 331

TF Bank har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 331 röster.

Kommentarer/omdöme för TF Bank

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!