Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från TF Bank

TF Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från TF Bank

Information om TF Bank

Att spara hos TF Bank är ett klokt val. TF Bank ger dig en av marknadens bästa ränta från första kronan. Du binder inte dina pengar och du har två avgiftsfria uttag per år hos TF Bank. Kontot omfattas av den statlig insättningsgaranti på motsvarande 100 000 euro.

TF Bank har funnits sedan 1987 och bedriver utlåningsverksamhet i Sverige, Norge, Finland och Estland samt inlåningsverksamhet i Sverige och Finland. TF Bank har idag över 70 000 kunder. I ägarbolaget Consortio Invest ingår Halens, Cellbes och Bubbleroom.

Alla sparkonton från TF Bank

Alla sparkonton från TF Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
TF sparkonto plus 0.5 % Ingen 2023-06-06
tf_plus 0.25 % Ingen 2023-06-06
TF FASTRÄNTEKONTO 3.01 % 1 år 2023-06-06

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos TF Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2023-06-06

Villkor hos TF Bank (Privat)

 • Villkor: Max 1000000 kr
 • Krav: Max 1000000 kr
 • Uttag: 2 per år
 • Ränta: 0.25% - 3.01%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2023-06-06

Betyg för TF Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.73
 • Röster: 339

TF Bank har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 339 röster.

Kommentarer/omdöme för TF Bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (5)

Gravatar
Ny
Goran Ahlsäger...
De har rent generellt även en dålig service. Verkar inte kunna det här med bank speciellt bra.
Gravatar
Ny
Hampesäger...
Precis, fick också erbjudande om 1,20% ränta om jag satte in över 250 000 kr innan 1 nov. Har du fått andra erbjudanden?Lite segt med en bank man inte kan logga in på helt klart... 2 uttag per år är ingen deal breaker för mig men pappersexersis... brrr.....
Gravatar
Standard
Robert Klebesäger...
TF Bank tidigare Time Finans har visserligen sparkonton som levererar ränta som utlovat. Men man bör vara uppmärksam på att de inte har en hemsida man kan logga in på och det är en bank man kommunicerar med via papper på Posten och via e-post. Att de låser uttagen till max 2 per år är inte heller vidare roligt. De erbjuder i alla fall ibland lite kampanjränta för trogna kunder i samma stil som SevenDay vilket är trevligt, håll utkik i brevlådan och e-posten för dessa.
Gravatar
Ny
Robsäger...
Det står så nu iaf..
Gravatar
Ny
Bernt Dahlinsäger...
är inte garantin hos ER 100000 EUR?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!