Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från UpplandsSpar

UpplandsSpar

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från UpplandsSpar

Information om UpplandsSpar

UpplandsSpar är ett dotterföretag till aktiebolaget Uppland Kapital. Målet med deras aktivitet är att erbjuda dig som kund möjlighet för ett mer lönsamt räntesparande. Du som vill ha full kontroll över dina pengar - hur mycket du ska spara samt hur länge du vill investera summan - utan att förlora i avkastning kan här hitta bra erbjudanden till förmånliga villkor.

För att bli kund hos UpplandsSpar måste du uppfylla följande villkor:

 • Du måste ha fyllt 18
 • Du måste ha ett bankkonto i en svensk bank
 • Du måste inneha BankID

Du måste även registrera dig på bankens hemsida. Formuläret hittar du under fliken "Öppna konto". Fyll i dina personuppgifter, och använd sedan ditt BankID för att legitimera dig.

UpplandsSpar har inga minimumgränser för ditt sparande, men maxbeloppet får inte överstiga 50 000 SEK. Om detta skulle hända, kommer det överstigande beloppet att överföras till det bankkonto som du angett i din ansökan.

Som kund hos UpplandsSpar har du möjlighet att öppna ett vanligt sparkonto utan bindningstid. Räntan är rörlig, och du kan själv bestämma när du vill göra uttag och hur mycket du ska ta ut. Ett annat alternativ är ett räntekonto med en valfri bindningstid på mellan 3 - 36 månader. Under denna tid kan du inte göra några uttag. Startsumman plus räntan kommer att överföras till ditt sparkonto på förfallodagen, och först då är de tillgängliga för uttag.

Alla sparkonton från UpplandsSpar

Alla sparkonton från UpplandsSpar Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Sparkonto 4.5 % Ingen 2024-07-23
Räntekonto 3 mån 6 % 3 mån 2024-07-23
Räntekonto 12 mån 7 % 1 år 2024-07-23
Räntekonto 36 mån 8 % 3 år 2024-07-23

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos UpplandsSpar (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos UpplandsSpar (Privat)

 • Villkor: BankID/E-legitimation
 • Krav: BankID/E-legitimation
 • Uttag:
 • Ränta: 4.5% - 8%
 • Bindningstid:
 • Statlig insättningsgaranti: Nej
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för UpplandsSpar

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 3.18
 • Röster: 219

UpplandsSpar har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 219 röster.

Kommentarer/omdöme för UpplandsSpar

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Ny
Rune Rabeniussäger...

Jag förde över 5000:- kr från mitt Kontonummer 100-834580-9430 till mitt privatkonto 8327-9.923 137 140-3. Jag glömde säga att det är SWEDBANK. Pengarna har inte förts över

Gravatar
Ny
Göransäger...

Blev du av med dina pengar eller fick du dom till sist ?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!