Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från Volvofinans Bank

Volvofinans Bank

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från Volvofinans Bank

Information om Volvofinans Bank

Volvofinans anser att det ska löna sig att spara med sparkonton. Därför har Volvofinan skapat ett sparkonto med hög sparränta. Att spara pengar på en bank blir så mycket roligare när pengarna får en chans att växa med en bra sparränta!

Hos Volvofinans kan du skaffa ett Volvokort. Det högsta belopp du kan välja att spara på ditt Volvokortskonto är 4 miljoner kronor. På pengarna får du en hög sparränta. Räntan på kontot är rörlig. Om du behöver göra ett uttag av dina pengar kan du kontakta Kundservice som avgiftsfritt kan överföra dina pengar till annan bank eller betala ut dem per avi. Om ditt Volvokort är kopplat till Visa kan du dessutom göra uttag i uttagsautomater i Sverige eller utomlands mot en avgift.

Volvofinans Bank har funnits sen 1959 och ägs av de svenska Volvoåterförsäljarna. Huvuduppgiften för banken är att främja försäljningen av produkter som finns i Volvohandeln. Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg och man har omkring 175 anställda.

Alla sparkonton från Volvofinans Bank

Alla sparkonton från Volvofinans Bank Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
Spara 3.75 % Ingen 2024-07-23

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos Volvofinans Bank (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2024-07-23

Villkor hos Volvofinans Bank (Privat)

 • Villkor: Inga
 • Krav: Inga
 • Uttag: Obegränsat
 • Ränta: 3.75% - 3.75%
 • Bindningstid: Ingen
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2024-07-23

Betyg för Volvofinans Bank

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.9
 • Röster: 709

Volvofinans Bank har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 709 röster.

Kommentarer/omdöme för Volvofinans Bank

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (8)

Gravatar
Ny
Infosäger...
HejRäntan är nu uppdaterad!
Gravatar
Ny
Leif Hammarbergsäger...
Räntan är från 1 maj 3 %
Gravatar
Ny
monamuslimsäger...
Lätt som en plätt. via BankID
Gravatar
Ny
monamuslimsäger...
Lätt som en plätt, skaffa bankID via din vanliga bank, på internet. Gå in på volvofinans.se , skapa konto och vips är du iväg. Insättningar gör du som en inbetalning via bankgiro och du får ett specifikt OCR-nummer. Lycka till
Gravatar
Ny
Gunilla Hagenfeldtsäger...
Hur öppnar jag ett sparkonto i Volvofinans
Gravatar
Ny
Kensäger...
Varför kan jag som bank kund inte kan logga in vid användning av webbplats volvofinans.se ??
Gravatar
Ny
Runasäger...
Hur tänker ni?Det finns inte ens en länk till volvos hemsida härifrån. Kanske någon som är ansvarig för upplägget borde tänka till lite?
Gravatar
Ny
Erik Svenssonsäger...
Någon som testat dessa?

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!