Sparrantan.se
 

Sparkonto & Sparränta från GCC Capital

GCC Capital

Vill du få gratis erbjudanden med bättre sparräntor?

Sparkonton från GCC Capital

Information om GCC Capital

Numera BROCC, se mer om Brocc. GCC Capital AB har varit ett kreditmarknadsbolag sedan 1995 och har sedan starten huvudsakligen finansierat Gambroutrustning i många olika länder. GCC Capital hette tidigare Gambro Credit AB och ingick som en del i Gambrokoncernen men är sedan 2010 ägt av Accastum AB. Bakom bolaget står ett flertal kända svenska näringslivsprofiler med lång bankerfarenhet och erbjuder tjänster för såväl företag och privatpersoner som sparkonton.

GCC Capital erbjuder i skrivande stund 2 olika sparkonton. GCC Tillväxt och GCC Spar där GCC Tillväxt har en bindningstid men även en bättra sparränta.

Alla sparkonton från GCC Capital

Alla sparkonton från GCC Capital Ränta Bindningstid Senast kontrollerad*
GCC SPAR 2.4 % Ingen 2023-01-19
GCC TILLVÄXT 3.3 % 2 år 2023-01-19

* senaste datumet vi kontrollerade räntan. Om vi anger dagens datum i denna kolumn innebär det att sparräntan är den aktuella som banken erbjuder.

Utveckling för ränta på sparkonto hos GCC Capital (Privat)

Räntan senast uppdaterad: 2023-01-19

Villkor hos GCC Capital (Privat)

 • Villkor: Max 10 000 000 kr
 • Krav: Max 10 000 000 kr
 • Uttag: Inga - Obegränsat
 • Ränta: 2.4% - 3.3%
 • Bindningstid: 0 mån - 2 år
 • Statlig insättningsgaranti: Ja
 • Sparränta senast kontrollerad: 2023-01-19

Betyg för GCC Capital

 • Du röstar genom att klicka på stjärnorna.
  Lämna gärna en kommentar med för att hjälpa andra!
 •  
 • Betyg: 2.62
 • Röster: 388

GCC Capital har fått betyg 3 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på 388 röster.

Kommentarer/omdöme för GCC Capital

Lägg kommentar

* Måste fyllas i
1000

Kommentarer (8)

Gravatar
Ny
Staffan Lindbergsäger...

Hur gör man för att öppna ett sparkonto hos er med 1 procent ränta, fria uttag och insättningsgaranti? Hittar ingen länk till att öppna ett sådant konto

Gravatar
Ny
Evert Kullsäger...

Har du hört talas om Google? Annars kan du bläddra ner till en äldre kommentar.

Gravatar
Standard
Robert Klebesäger...
Inte alla, men har prövat igenom en del, följt efter då räntan förändras och därmed har jag prövat nya konton. Sparkontobolagen tävlar med varandra om att ligga i topp med räntan. Sitter man kvar på samma sparkonto år efter år så får man lägre ränta än på konkurrerande ställen.
Gravatar
Ny
Ninasäger...
Men alltså har du sparkonto överallt Robert? du kommenterar ju ALLA bankers sparkonton..
Gravatar
Standard
Robert Klebesäger...
GCC:s sparkonton fungerar som de flesta andra med inloggning online och ränta som utbetalas. Har inte haft några problem med dem.
Gravatar
Ny
Tore Nordsäger...
Det går inte att ändra uttagskonto själv, så man är totalt låst till Gcc kundtjänst som begär utdrag som kontoinnehavare för var gång man skulle behöva det eller byta bank, vilket gör att man tvekar om det är värt allt besvär med att byta bank närr Gcc ställer så orimliga krav.
Gravatar
Ny
Matssäger...
Håller inte alls med Irma nedan. Lätt som en plätt med bankid. Allt på svenska. Helnöjd.
Gravatar
Ny
Carinsäger...
Hej, jag vet inte vart du har hamnat men dom har en egen svensk sida och där finns allt: hur du sätter in pengar osv. Gå in på www. gccab.com så löser det sig nog ska du se.
Gravatar
Ny
Irmahallingsäger...
Omöjligt att logga in. Password var får jag det??Använd gärna svenska språket. Vad jag vet bor vi i Sverige.Jag har blivit accepterad som kund men hittar ingen meny för insättning!!

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!