Alternativa investeringar istället för sparkonto

Här listars olika banker/institut som erbjuder alternativ till sparkonton. Listan är under uppbyggnad och om du känner du till någon bank/institut som erbjuder alternativa investeringar är vi på sparrantan.se tacksamma om du kontaktar oss med den informationen.

Du kan även lämna dina synpunkter på bankerna/instutitionerna som erbjuder alternativ till sparkonton genom att kommentera nedan. Många av våra användare uppskattar kommentarer och tillsammans kan vi bygga Sveriges bästa och jämförelse av alternativa sparformer.

Bank Typ av investering Avkasstning Läs mer/ansök
Lendify P2P lån/investera i privatlån 4.28 - 5.94% Ansök direkt→
Brocc P2P lån/investera i privatlån 2.4 - 8% Ansök direkt→
Avanza Bank Aktier/investera i Aktier ? Ansök direkt→
Savr Fondrobot/automatiskt sparande ? Ansök direkt→
Tessin Fastighetslån/investera i fastigheter 9 - 12% Ansök direkt→
Qred Företagslån/investera i Företagslån 7 - 7% Gå till bank→

Diskutera gärna alternativa investeringar/sparformer

Få uppdaterade räntor till din epost!

Vill du kostnadsfritt få aktuella sparräntor direkt till din epost varje månad? Gör som över 5000 andra sparare, anmäl dig nedan.

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring.

Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.


* Det är givetvis gratis!

Kontakta Oss

Vi erbjuder INTE några sparkonton. Vi på Sparräntan.se jämför endast andra företags sparkonton!

Gör som över 5000 andra anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marknadsföringstillstånd: Jag ger mitt samtycke att kontakta mig via e-post med den information som jag angett i detta formulär i form av nyheter, uppdaterade räntor och marknadsföring. Vad innebär detta: Om du vil dra tillbaka din tillåtelse och sluta få uppdateringar från oss kan du enkelt avregistrera dig genom att klicka på länken avsluta prenumeration som finns längst ner i alla våra utskick. Alternativt kan du kontakta oss på info@sparrantan.se och be oss ta bort dig från vårt nyhetsbrev. Vi värdesätter och respekterar data och integritet.* Det är givetvis gratis!